donderdag 25 juni 2009

PLANNING

Vandaag nog 1 dag Figueira da Foz, morgen vroeg naar Nazare.
We denken dat we nu wel weten hoe je een planning moet maken.
Nu pas weten we zo’n beetje wat voor tegenslag je kunt krijgen en wat de dingen zijn die we leuk vinden om te doen. Nu kunnen we pas zeggen hoe de rest van de reis er ongeveer uit gaat zien. Met een slag om de arm natuurlijk Dus grofweg -zonder rekening te houden met grote overtochten van1, 2 en 3 weken- ziet het er als volgt uit:

April en Mei: Zuidkust van Engeland (Is makkelijk he, achteraf de planning kloppend maken;) Als we het vantevoren hadden gepland dan zouden we beloven in 1 maand de Engelse zuidkust te doen. Dus kan je de rest van de planning met net zo’n korreltje zout nemen. Het enige wat we zeker weten is dat we tussen 1 april en 1 juni 2010 terug zullen zijn:
Juni: westkust van Spanje en Portugal
Juli: tweede helft van juli Algarve
Augustus: Madeira
September: Canarische eilanden
Oktober: Kaap Verdische eilanden
November: overtocht en Suriname
December: Suriname en Caribisch gebied te beginnen bij Tobago en Trinidad. Hier wachten we het orkaan seizoen af voordat we naar het Noorden gaan.
Januari: Carieb (geen idee nog waar en hoe)
Februari: Bahama’s en Bermuda’s (we doen maar met een natte vinger een gooi)
Maart: Azoren (hier willen we zeker 2 a 3 weken tijd insteken, maar kunnen hier ook niet te vroeg aankomen ivm het weer)
April: Engeland of Frankrijk evt Belgie – Nederland (we hebben beloofd om Hans en Helene op de terugweg te bezoeken, dus...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten