donderdag 13 augustus 2009

PORTO SANTO VAAA-KANTIE


...spannend hoor zo'n gaatje boren. Maar NU hebben wij eindelijk een echt slot op de boot....

Tuurlijk nemen wij het ervan. Lekker zwemmen in zee, beetje zonnebaden, lekker eten. Maar dit soort chill tijden zijn ook heel erg geschikt om allerlei zaken in orde te brengen: we maken een verdere planning en kijken hoe wij bijpassende landen vlaggen kunnen maken of bemachtigen. Wij (naja Kees dus) klussen er elke dag op los. Zo hebben we nu een bediening voor de ankerlier vanaf de stuurkolom, is de keuken uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Nu is het weer lekker schoon daaronder, lekken de handkranen niet meer en zijn de wasbakken weer waterdicht. Verder hebben wij een nu een ECHT slot op de deur, een tweede fruit hangmand, een schone koelkastfilter, 2 luchthappers en is de was gedaan! Lekker hoorrr!


...op de stuurkolom hebben we nu de mogelijkheid om de ankerlier te bedienen...



...Tis effe een rommeltje maar na een dagje klussen hebben we weer 2 waterdichte wasbakken en 2 handkranen (naast de elketrische) die niet lekken....

3 opmerkingen:

  1. Lieve Trees en Kees,

    Als jullie terugkomen en niet ergens blijven hangen (hoop het niet!!!) en de zaak is verkocht dan weet ik wel hoe jullie dan je geld moeten verdienen; Trees schrijft haar boek en Kees leent ze uit als klusser; hij is fantastisch; geld zal met bakken binnenstromen.

    Liefs,
    Maria

    p.s. perfect zo'n weblog; heb het idee dat jullie heel dichtbij zijn!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een plafondschilderij van Michel Angelo is er niets bij, een foto van Kees Naakt tegen een strak blauwe Hemel, ik vind 'm knap!!!!!!
    de opname bedoel ik ...............maar Kees zo zachtjes an ook!!!!!!!!!!!!!!!! wat een kerel heb jij Trees , probeer .m te houwen !!!!!!!!!!!
    doeiiiiiiii, zeilen jullie !!!!!!!!!!!! JM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi lieve B-day boy!

    Zingen kan ik niet....maar toch doe ik het lekker wel!!'Happy birthday to yoooooouuuuu'!!
    Ook namens Cobi&Dolf.
    We (ik en Inge) hebben gisteren op jou geproost:-).

    Big hug + small kiss,

    Leena

    BeantwoordenVerwijderen