donderdag 13 augustus 2009

TUSSENDOORTJE

Geen verhaal, ode, bekentenis of geklaag.
Alleen 4 fotoos met bijschrift!

Hier in de haven van porto Santo is een grote muur met zeil graffiti, iedere reis zeiler die langs komt schijnt geacht te worden zijn bootnaam in een tekening achter te laten. Tot nu toe hebben we daar nog geen zin in gehad. Gedoe....verf kopen...kliederen... VOOR we aan deze reis gingen beginnen dachten we dat dit alleen op Horta in de Azoren gedaan werd. Maar dit is nu al de 4de haven die we tegenkomen waar een 'wall of fame' gebruikelijk is. Tis wel erg leuk om te zien. Er zijn tekeningen van wel 20 jaar geleden. Ook de "Mi Dushi"hebben we gevonden. En DEZE vonden we erg toepasselijk (rechts bovenaan) Misschien een idee om de naam van onze boot te veranderen?;))

Dit is Karel de Krab. Hij blijkt al een tijdje ons huisdier te zijn. We vonden hem in het filter voor de koelkast. Inmiddels is hij weer verhuisd naar zee.

Hoe moeilijk...of hoe makkelijk... kan het zijn. Als je een besloten houseparty organiseert zet je gewoon een paar houtenpalen in de grond en spijkert daar golfplaten tegenaan. Geen mooie tent, geen stoelen of tafels. Een geluidsinstallatie en kar met biertjes enzo is genoeg. Geen kassa, geen entree hokje. Gewoon vierkant gat knippen. Plankje langs de rand schroeven en bordje erboven hangen met de prijs erop! Als je bordje er nou heel mooi uitziet dan heb je voor weinig een zeer gesoigneerde kassa.

...Toegevoegd aan onze huisvoorraad: super vloermatje.
Meest belangrijke werk: zand tegenhouden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten