maandag 14 juni 2010

HOME SWEET HOME

We zijn er!
De glorieuze binnenkomst was iets anders dan gepland, maar wel spektaculair genoeg naar onze zin;)) haha

...2 leuke jongemannen zijn overgestapt op ons schip, lijntje ertussen en gaan met die banaan. Bijna 11 knopen op de teller had de Rebel nog nooit meegemaakt...

Binnengesleept door de meest geweldige boot (Koos van Messel) met meest sympathieke bemanning van de KNRM zijn we 's avonds om een uur of acht in Seaport Marina in IJmuiden gearriveerd. Afgeleverd aan het tank- pontoon naast de Volvo dealer en de haul-out installatie.


...Frans, Angela en Maria staan op de Pier om ons binnen te zwaaien. Dat was nog een hee-eel stuk teruglopen;))...

Binnengezwaaid met NL vlag op het puntje van de zuid pier door Frans, Angela en Maria van Mierlo voelde echt als thuis komen!


...Herken jij dit stuk plastic? Er zat ook een zwart nylon touw bij. Je kan het gratis bij ons op komen halen. Een eventuele beloning is beslist niet uitgesloten...
Vandaag heeft Rob Visser naar onze schroef gedoken en kwam met een hele partij plastic en touwen weer boven water. Effe proberen...en de motor deed weer normaal. Pfff zei Kees met dollartekens in zijn ogen: " gelukkig is saildrive nog heel". Ontbeten met David, gelunched met Liesbeth en after dinner straks met Angela en de kidz.

We komen niet toe aan wassen en schoonmaken en klussen. Zelfs geen tijd om naar Holland- Denemarken te kijken. Want we zijn heel druk met het vieren van onze thuiskomst. En iedereen komt met hele dikke zoenen, lekkere Hollandse hapjes en snackies en we drinken menige fles, waar we dan de volgende dag weer errug van moeten bijkomen.
Kortom: Het leven is EEN groot feest!!!
(sorry als ik de komende dagen niet zo fanatiek het blog bijwerk)


...onze redders komen aangescheurd!!!...

Nabrander:
Bericht op de website van de KNRM die elke zeiler in nood GRATIS helpt!!! Gelukkig waren wij al donateur....Zijn jullie dat ook al? Ik zou me anders echt doodschamen! Nu kunnen we gewoon "iets" extra's doen;))
http://www.knrm.nl/30waar_wij_zijn/10reddingstations/ijmuiden/06reddingrapporten/?TheArticle=14942

Geen opmerkingen:

Een reactie posten