vrijdag 18 juni 2010

WE ZIJN TERUG IN LELYSTAD

Eenmaal in NL gaat de tijd heel hard!
Na 3 dagen warm onthaald te zijn met familie- en vrienden bezoek (veel kadootjes en knuffels) in de Seaport Marina in IJmuiden vertrekken we op woensdag 16 juni richting Muiderslot. We hebben een leuke fotoreportage van de tocht door het Noordzee Kanaal gemaakt;)


...de Velser tunnel vanuit het kanaal gezien...


...we hebben onderweg nog een klein stukje kunnen zeilen...
Twee schandelijke-verwen- nachten - lang vertoeven wij in het gastvrije pittoreske Muiden naast het Muiderslot in de haven van Ed en Carla.

...de Rebel heeft al op heel wat super mooie plekjes gelegen. Deze lokatie kan ZO op het lijstje erbij...

Op de dag van het rondje Noord-Holland ( vrijdag 18 juni) vertrekken we om 10 uur richting Lelystad, de thuis- haven van de Rebel. Het waait en het miezert en het is nogal koud maar we horen op de radio dat het vanaf maandag ECHT zomer gaat worden in NL;))

...op vrijdag 18 juni is het IJsselmeer of liever gezegd het Markermeer grijs, de lucht erboven is zwart en vochtig en je waait uit je vestje. We volgen met grote interesse de verrichtingen tussen de gele boeien en het startschip van het rondje N-H...


...start van een flink kluitje schepen voor het rondje Noord Holland (250 deelnemers!!...)

Ook in Lelystad wacht ons een warm onthaal. Wat is het toch leuk om terug te zijn!! Er is nu 2 dagen tijd om op te ruimen en wat klusjes te doen. Maar er moet ook voetbal gekeken worden, geloof ik, en we moeten vooral veel bijkletsen, dus... we zien wel!!

...daar zijn we weer! WE liggen op Q10, na de bar meteen rechtsaf en 25 meter lopen...

We blijven tot en met zondagavond want DAN gaan we in het nieuwe drijvende clubhuis van de jachtclub samen met Inge en Kaatje en hun mannen om de tafel zitten om lekker te eten en te drinken en bij te praten en te huggen.




...het nieuwe drijvende clubhuis/bar van de jachtclub...

In de nacht van zondag 20 op maandag 21 juni 2010 hopen we na 15 maanden ons eigen bed te herkennen. haha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten